Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarinformation


Nybörjare

Innan ett eventuellt medlemskap i föreningen, så vill vi träffa nybörjare under ett antal träningar först. Detta är självklart för att bägge parter ska få en chans att lära känna varandra.

 

Redan skytt och intresserad av att bli medlem

Har/skall du ex. flytta till Göteborg och söker en ny förening ? Fyll i och skriv ut Medlemsansökan (saknar du skrivare så finns ansökan även i pappersform på banan) ta den med dig och kom upp och besök oss på banan under en träningskväll . Efter att du deltagit i några av föreningens aktiviteter och vi "lärt känna" dig kommer föreningens styrelse att ta ställning till din medlemsansökan.

 

Här finns vi

(N 57º 40.814' E 012º 01.915')

Till banan kommer du genom att köra R40 uppför Kallebäcks backen mot Landvetter/Borås ca 1.4 km.

Ta av vid första avfarten Exit no 71 (skyltat mot delsjöområdet).

Efter 400m sväng vänster in på JA Fagerbergs väg (Här finns närmaste busshållplats som heter: Delsjömotet och trafikeras av bla. Grön och Röd express)

Följ vägen i 800m (Passera Burger King) mot Mölnlycke.

Sväng sedan vänster in på gamla boråsvägen (skyltat mot GAIS, Polisens träningscenter, Brukshundsklubben och Delsjö golfklubb).

Efter att ha passerat den första skjutbanan på höger sida som är Polisens kommer du att se GAIS fotbollsplaner på vänster sida  här tar du till höger mellan två grindstolpar, mitt för GAIS träningsplan.

Kör in 20 m på den lilla grusvägen och du är framme vid vår anläggning som vi delar med Härlanda pistolklubb.

 

Vapenlicens

De första 6 mån som medlem är man som nybörjare hänvisad helt till föreningens lånevapen.

För att kunna få vapenlicens måste av polisen utfärdade kompetenskrav uppfyllas och man behöver ett intyg från föreningen om aktivt medlemskap.

Föreningen tillämpar dem handlingsregler som rekommenderas av skytteförbunden vid utfärdande av föreningsintyg: Handlingsregler

 

Uppdaterad: 25 MAR 2017 11:01

 

Postadress:
Telegrafverkets PSF - Skyttesport
Box 262
43325 Partille

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info